WARSZAWA

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
ksiazka tytuł: BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI MLEKA SUROWEGO autor: Marian Lipiński
DOSTAWA WYŁĄCZNIE NA TERYTORIUM POLSKI

FORMY I KOSZTY DOSTAWY

BIOINŻYNIERIA PRODUKCJI MLEKA SUROWEGO

Wersja papierowa
Wydawnictwo: Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
ISBN: 9788371605963
Format: B5
Liczba stron: 249
Oprawa: Kartonowa
Wydanie: 2010 r.
Język: polski

Dostępność: dostępny (Uwaga: Niski stan magazynowy)
37,50 zł 33,80 zł

Każdego dnia na świecie uzyskuje się blisko 2 miliony ton mleka. Polska jest znaczącym jego producentem. Sukces ekonomiczny mleczarstwa jest funkcją wysokiej jakości mleka i jego przetworów osiąganych możliwie najmniejszymi kosztami. Nie jest to łatwe i wymaga głębokiej, interdyscyplinarnej wiedzy. W książce przedstawiono najważniejsze zagadnienia związane z nowoczesną bioinżynierią produkcji mleka.

Opracowanie jest adresowane przede wszystkim do studentów uniwersytetów rolniczych i inżynierów.

 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Warszawa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier