WARSZAWA

 

 
 

TWÓJ KOSZYK

Koszyk jest pusty
 
 

Podręczniki 2018/2019

 

Lista tytułów z wydawnictwa "SGGW"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 230 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>
Wyznaczniki, macierze, układy równań liniowych, Kazieko Helena, Kazieko Lucyna
Techniki membranowe w ochronie środowiska, Biernacka Elżbieta, Suchecka Teresa

Spis treści PRZEDMOWA ... 5 ROZDZIAŁ 1 WYZNACZNIKI ... 7 § 1.1. Wyznaczniki. Metody obliczania wyznaczników ... 7 § 1. ... więcej

Spis treści 1. Wstęp 5 2. Ciśnieniowe procesy membranowe 8 2.1. Charakterystyka ciśnieniowych procesów membranowych 8 2. ... więcej

Zarządzanie finansami przedsiębiorstw. Wybrane zagadnienia, Franc-Dąbrowska Justyna
Wprowadzenie do ekonometrii dynamicznej i finansowej, Kompa Krzysztof , Matuszewska-Janica Aleksandra , Witkowska Dorota

Spis treści WPROWADZENIE ... 5 Rozdział 1 TEORIA I KONCEPCJA ZARZĄDZANIA FINANSAMI ... 7 1.1. Zarządzanie finansami przedsiębiorstw ... więcej

Spis treści Wstęp ... 5 Rozdział 1. Szeregi czasowe ... 7 1.1. Podstawowe miary opisowe ... 8 1.2. Analiza dynamiki zjawisk ... 18 1. ... więcej

Zastosowania instrumentów pochodnych do ograniczania ryzyka rynkowego, Krawiec Monika
Zadania z rachunku prawdopodobieństwa i statystyki matematycznej dla akademii rolniczych, Smolik Sylwester
Turystyka i rekreacja na obszarach niezurbanizowanych Wybrane zagadnienia, Ozimek Irena (red.)
Współczesna turystyka i rekreacja nowe wyzwania i trendy, Ozimek Irena (red.)

Spis treści Wprowadzenie – Irena Ozimek ... 5 Rozdział 1. Znaczenie rozwoju turystyki w gospodarce wsi ... 7 1.1. Produkt turystyki ... więcej

Spis treści Wprowadzenie – Irena Ozimek ... 5 Rozdział I. Rozwój turystyki na obszarach wiejskich ... 7 Geneza i etapy rozwoju ... więcej

Wybrane zagadnienia z ekonomiki przedsiębiorstw turystycznych, Gołębiewska Barbara
Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej, Jaworska Danuta (red.)

Spis treści Wprowadzenie ... 5 Część 1. Przetwórstwo mięsa 1.1. Uwarunkowania jakości surowca mięsnego ... więcej

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Klikając "Zapisz" zgadzasz się na przesyłanie na udostępniony adres e-mail informacji handlowych, tj. zwłaszcza o ofertach, promocjach w formie dedykowanego newslettera.

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Warszawa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier