WARSZAWA

 

 

Lista tytułów z wydawnictwa "SGGW"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 217 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
Współczesna turystyka i rekreacja nowe wyzwania i trendy, Ozimek Irena (red.)
Wybrane zagadnienia z ekonomiki przedsiębiorstw turystycznych, Gołębiewska Barbara

Spis treści Wprowadzenie – Irena Ozimek ... 5 Rozdział I. Rozwój turystyki na obszarach wiejskich ... 7 Geneza i etapy rozwoju ... więcej

Rachunek kosztów logistyki w zarządzaniu przedsiębiorstwem, Szymańska Elżbieta
Żywność pochodzenia zwierzęcego - wybrane zagadnienia z przetwórstwa i oceny jakościowej, Jaworska Danuta (red.)

Spis treści Wstęp ... 7 1. Pojęcie i zakres kosztów logistyki ... 9 2. Istota i funkcje rachunku kosztów logistyki ... ... więcej

Spis treści Wprowadzenie ... 5 Część 1. Przetwórstwo mięsa 1.1. Uwarunkowania jakości surowca mięsnego ... więcej

Zarys hydrostatyki i hydrodynamiki w teorii i obliczeniach, Dzurenda Ladislav, Krajewski Krzysztof, Wilkowski Jacek
Toksykologia żywności. Przewodnik do ćwiczeń, Brzozowska Anna (red.)

Spis treści 1. Właściwości fizyczne cieczy ... 5 1.1. Gęstość cieczy ... 5 1.2. Cieplna rozszerzalność ... więcej

Spis treści Przedmowa do wydania IV ... 5 Część I. Zagadnienia ogólne ... 7 Ćwiczenie I/1. Biomarkery ekspozycji ... więcej

Zaopatrzenie w wodę i odprowadzanie ścieków, Kalenik Marek
Przewodnik metodyczny do praktyki zawodowej dla studentów studiów inżynierskich kierunku rolnictwo, Janakowski Sławomir (red.)

Spis treści 1. Podstawowe pojęcia i elementy systemu wodociągowego ... 5 2. Zapotrzebowanie na wodę ... 8 2.1. Zasady obliczania ... więcej

Wartości referencyjne podstawowych badań laboratoryjnych w weterynarii, Winnicka Anna
Wybrane zagadnienia z technologii żywności pochodzenia zwierzęcego i podstaw gastronomii, Słowiński Mirosław (red.)

Spis treści Od autorów ... 11 1. Proces pozyskiwania i transportu drewna ... 13 1.1. Definicje i elementy składowe ... 13 1.2. ... więcej

Spis treści 1. Technologia mięsa ... 5 1.1. Struktura i skład chemiczny mięsa oraz wpływ przemian poubojowych na jego właściwości ... więcej

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Warszawa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier