WARSZAWA

 

 

Lista tytułów z wydawnictwa "SGGW"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 217 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Algebra liniowa i geometria analityczna dla informatyków. Część I. Podstawy algebry liniowej, Strasburger Aleksander, Jóźwikowska Alina
Analiza żywności. Zbiór ćwiczeń, red. Gronowska-Senger

Spis treści Przedmowa ... 5 1. Liczby zespolone ... 7 1.1. Wiadomości wstępne - liczby naturalne, całkowite, wymierne ... 7 1. ... więcej

Żywność zanim dotrze od wytwórcy do konsumenta jest narażona na liczne zagrożenia w sferze wartości odżywczej. ... więcej

Kleje i procesy klejenia, Mamiński Mariusz, Sedliačik Ján
Technologia gastronomiczna, Czarniecka-Skubina Ewa (red.)

Spis treści 1. Wprowadzenie ... 5 2. Rys historyczny rozwoju klejów ... 7 3. Podstawowe pojęcia ... 10 4. Podstawowe zjawiska ... więcej

Spis treści Wprowadzenie ... 13 Rozdział 1. Charakterystyka gastronomii i technologii gastronomicznej ... 17 Rozdział 2. Organizacja ... więcej

Rysunek odręczny dla architektów krajobrazu, Rylke Jan (red.)
Zarys oceny żywienia, Gronowska-Senger Anna

Spis treści Rysunek odręczny – Jan Rylke 7 Szkice rysunkowe 8 Szkice perspektywiczne 11 Szkice pejzażowe 13 Szkice barwne 14 Szkice ... więcej

Spis treści Przedmowa ... 9 1. Wstęp ... 11 1.1. Problematyka oceny żywienia ... 11 1.2. Podstawowe pojęcia i systemy oceny żywienia ... więcej

Podstawy nauki o żywieniu człowieka. Przewodnik do ćwiczeń, Roszkowski Wojciech (red.)

Spis treści Przedmowa ... 5 1. WYBRANE ZAGADNIENIA FIZJOLOGII ŻYWIENIA ... 7 Ćwiczenie 1.1. Oznaczanie aktywności amylazy ślinowej ... więcej

<< < 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Warszawa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier