WARSZAWA

 

 

Lista tytułów z wydawnictwa "SGGW"

10 | 20 | 30
Wyniki wyszukiwania
Znaleziono 217 pasujących rekordów dla kryteriów wyszukiwania << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
Technologie informacyjne, Staranowicz A., Duda P., Orłowski A.
Zakażenia grzybami z rodzaju Malassezia, Dworecka-Kasztaniak B., Adamski Z.
Wybrane zagadnienia z technologii przemysłu fermentacyjnego, red. Błażejak
Technologiczne projektowanie zakładów gastronomicznych, red. Grzesińska W.

Spis treści Wprowadzenie ... 5 1. Ocena towaroznawcza ziemniaków i ich przetworów Elżbieta Hać-Szymańczuk ... 7 ... więcej

Spis treści Wstęp ... 9 1. Zakłady gastronomiczne – wiadomości ogólne ... 11 1.1. Podział i charakterystyka ... więcej

Użytkowanie maszyn i aparatury w przetwórstwie rolno spożywczym. Wybrane zagadnienia., red. Wojdalski J.
Żywienie dzikich zwierząt Ssaki, Sawosz Chwalibóg Ewa (red.), Kosieradzka Iwona (red.)

Spis treści Przedmowa ... 11 1. Behawioralne i ekologiczne aspekty aktywności pokarmowej dzikich zwierząt ... 13 Tadeusz Kaleta 1. ... więcej

Zeszyt pomocniczy do ćwiczeń z przedmiotu Rośliny ozdobne dla studentów Wydziału Ogrodnictwa i Architektury Krajobrazu, Pacholczak Andrzej, Szydło Wiesław
Ryzyko - między kulturą strachu a kalkulowaną niepewnością, red. Stobińska Katarzyna

Wprowadzenie Katarzyna Stobińska Społeczny kontekst i percepcja ryzyka Franciszek Kampka Zaufanie jako sposób ograniczania ryzyka ... więcej

Zachowania konsumentów na rynku usług gastronomicznych -aspekt marketingowy, Kowalczuk Iwona
Wybrane zagadnienia z analizy żywności, Obiedziński Mieczysław (red.)

SPIS TREŚCI Wstęp 1.Usługa gastronomiczna-ujęcie marketingowe 1.1.Istota marketingowej koncepcji działania rynkowego 1.2. ... więcej

Spis treści Od Autorów ... 5 1. Błędy w analizie żywności, kalibracja szkła – Ewa Majewska ... 7 1.1. Błędy ... więcej

<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>
 
 
 

Newsletter

Newsletter
Zapisz Wypisz

Płatności

Kanały płatności

Księgarnia PWN Warszawa akceptuje płatności:

  • płatność elektroniczna eCard (karta płatnicza, ePrzelew)
  • za pobraniem - przy odbiorze przesyłki należność pobiera listonosz lub kurier